středa, prosince 10, 2008

Free Museum Tour

Vojta, Felipe, Vicky

Zase byla prvni nedele v mesici. To znamena muzea zdarma. S Felipem (Brazilie) a s Vicky(Rusko, Skotsko, Izrael) jsme prosmejdili zbyvajici muzea, tedy Musée Quai Branly, kus Institutu du Monde Arabe, Musée du Moyen Age a taky na casove omezenou vystavu serie patlanin od nejakyho imitatora, Picasso nebo tak nejak. Tahle mala expozice v Musée d'Orsay podporuje Darwinovu teorii, on totiz kreslil zpusobem pokus a omyl. Jedna, dve snidane v trave se mu povedly, ostatnich 24 jakoby namaloval nejakej nemrava nezbednik ze zakladky vodovkama. Ve srovnani s Manetovym originalem si u me moc neskrt. Podivejte se na obrazky / photos from museums.

5 komentářů:

JK řekl(a)...

Vojto, fotky super, ale ty lupy jsem fakt nepochopil :)

VS řekl(a)...

Ahoj!

Lupy rozdavali v muzeu pro expozici miniatur. Meli tam ale tak zajimavej bilej koutek, ze nejaky niterny veci nas vubec nepritahly. Zkoumali jsme, co vsechno se s nima da delat.

Zjistili jsme, ze spodni strana je drzatko. Takze bylo mozny je uchopit do ruky. A potom, ze se da cumet skrz. Nakonec jsme objevili, ze to zvetsuje. A v tom jsme zacali vyrabet lokalne zvetsovany obrazky, velky oci, pusy, nosy.

Ty slusny a hezky jsem tady vsem nabidnul. To je vse. Suchy, co?

V

JK řekl(a)...

právě naopak, vypadá to fakt dobře... jen jsem se nemohl dovtípit na co jsou lupy v místnosti kde nic není :) Dík !

J<

Anonymní řekl(a)...

žije se blbě doba je zlá zabili čokla kudlou zahnutou (ani nezakvičel)...

VS řekl(a)...

Nazdar Závo!
V